Nu är det så där jakla träligt igen

Hade visserligen gått ner de 3 hg jag gick upp inför förra veckans vägning, men inte mer. Inte ett endaste litet hg till. 93.3 kg. Nu tycker jag att det är dags för ett rejält RAS!! Eller vad säger ni?!? Komma in i lite rutiner igen kanske, utan födelsedagar och påsk hit och dit. Mera motion igen. Hade ju kunnat gå på gympan ikväll, men vi väntade främmande. Fast har det inte dykt upp något främmande vid detta laget, blir det nog inget heller.
I morgon blir det i alla fall promenad till och från kören! Därmed basta.

Blä

Där ser man vad motionen gör gott egentligen. Denna vecka har det bara blivit gympan i måndags och en längre promenad igår, söndag och vad visar då vågen? Jo plus. +0,3kg. Blää! 93.6 kg.
Iofs har väl inte kosten varit på topp de senaste dagarna heller, eftersom jag fyllde år i torsdags. Blev lite tårta (som jag dumpade så  in i h-vete på en kväll) och smörgåstårta. I torsdags glömde jag nästan att äta över huvud taget. Jaja, nya tag. Mera mat, bättre mat, mera vatten och framför allt mera motion!

Jahaja

Fel kan man tydligen ha. -1,1 kg denna vecka. Fast det bara är 2 hg mer än förra veckan känns detta mycket mer ok! ) 93.3 nu och totalt -18,5 kg nu=)
Det närmar sig en provning av brudklänningen, haha!

Då var det snart måndag igen då

Nån tjuvväägning har det blivit och nåt vidare resultat blir det nog inte denna veckan. Hmpfr... Har väl iofs kunnat röra lite mer på mig, men det har inte blivit av.
Måndag: Gympa, cirkelpass 45 minuter + 30 min rask promenad
Tisdag 2 x 40 minuter promenad
Onsdag 2 x 40 minuter promenad
Torsdag: Nada
Fredag: Nope, nån kortare prom bara som ändå inte kan räknas
Lördag: Inget
Söndag: Kände ett behov att rörelse efter dessa tre dagar utan så det blev 50 minuter på motionscykeln framför tv:n i alla fall. Mästarnas mästare är bra som inspirationskälla!!

Så nu återstår det bara en invägning i morgon bitti. På återseende!

Hur sjutton har jag sett ut?!?

Fick igårkväll för mig att prova en del sommarklänningar jag hade i somras. De har legat där längst uppe i garderoben och väntat sedan dess, men nu tog jag ner dem. Av 6 eller 7 klänningar jag provade satt 5 av dem bra NU!! Hur sjutton satt som i somras då? Som ett korvskinn förstås. Att jag inte såg det då... Stefan höll med, dom satt mycket bättre på min kropp nu än då. Det vara bara ett par stycken som jag tyckte kändes lite stora.
Huvvaligen! Men men, det som är gjort är gjort. Nu till sommaren lär de ju vara för stora i alla fall, allihopa!!

Sämre denna vecka!

Men ändock -0,9 kg så man ska väl vara mer än nöjd!
Veckan som gått i motionsväg:
Måndag: Gympan
Tisdag: Närmare timmes promenad
Onsdag: Inget
Torsdag: Prom runt byn på dagen + Timmespromenad på kvällen, samt mitt 30miuters styrkepass hemma.
Fredag: Inget
Lördag: Flanerar runt på byn mm mest hela dagen + lite spring med Nixon
Söndag: Timmespromenad

Har nog inte fått i mig tillräckligt med mat denna vecka så det blir att tänka lite extra på det nu.
Nä nu må jag gå och svida om, är ju måndag idag igen!

RSS 2.0