Måndag

Ska jag kanske försöka återkomma till det här med att uppdatera på måndagar? Nu har det faktiskt hänt lite på vågen. Sedan sist har jag rasat 2.1 kg. På 12 dagar... Idag stod vågen på 83.0!  Det tar sig sa mordbrännaren. Kanske har jag kommit över en sjuheliskes lång platå, eller så är det det faktum att jag rört mera på mig på slutet som gjort att jag minskat. Kollade magmåttet nu också. Sisådär - 30 cm. Helt OK. Jag kallar det inte för midjemått för på inskrivningen innan operationen mätte de inte i midjan utan lite ovanför.
Vi har varit utan bil i en vecka nu och det har väl också gjort sitt till. Trasig bil=cykel och ben. Och det händer ju att jag springer (läs joggar) nån bit ibland när jag är ute med Nixon, fast det skulle nog gå bättre om jag inte hade nåt koppel att hålla reda på.
Nu skulle jag behöva ner på byn en sväng. Per cykel då. Det regnar ute=(

Ärade gäster

Jag vet att det inte är någon vidare frekvent uppdatering här. Jag blir lika irriterad själv ska ni veta. Det händer SÅ lite på vågen nu. Idag stod den på 85.1 kg. Det betyder att jag sedan i början på juni bara har gått ner 2,3 kg på två månader. Jag håller således inte längre 1kgiveckan-snittet. Visst, det är 2 kg. Jag ska väl vara glad åt det lilla. Har ju ändå inte direkt hjälpt vågen på traven heller med tanke på att i stort sett all extra motion har uteblivit sedan det blev sommar. Nån sporadisk promenad. Ett par cykelturer. Klippt gräset nån gång. Men annars blir det bara de vanliga hundpromenaderna.
Igårkväll tog jag och gjorde några situps och armhävningar. Ikväll med. Men hur jag ska bära mig åt för att fortsätta med dom vette tusan.
Motionscykeln står där den står i vardagsrummet. Anledningen till att jag inte använder den är väl att jag inte tittar på nån tv. Enkelt.
Min tränings-spotify-lista har jag inte hller öppnat förrän nu ikväll. Alltså tänk, det är augusti nu. Skärpning Helena!!
Igårkväll var jag så pepp på att ta en morgonpromenad med Nixon och kanske tom springa lite. Jag skulle ha gjort det till en kvällspromenad istället för i morse var jag långt ifrån lika pepp så då blev det bara den vanliga morgonrundan.
Längtar tills gympan startar igen!

RSS 2.0