Jaa!

Ser att det är många som varit in och kikat på bloggen idag. Ni är ihärdiga. Idag, äntligen, började vikten på 8. 89.1 dvs -1,5 kg sedan förra veckan! Tjohoo!! Det KAN väl få vara såhär ett tag nu då? Jag har försökt att både äta och dricka lite mera nu. Kanske var det som sköterskan trodde ändå? Ja, jag fortsätter väl ett tag och ser vad det ger för resultat.

See you!!

Jaha

Måndag igen. -0,2kg.
Att det ska gå så förbannade trögt. Diabetessköterskan idag trodde att problemet låg i att jag åt lite för lite kalorier varje dag + för lite vätska. Ja kanske.
På två veckor har jag bara gått ner 3 hg. Det är alldeles för lite. Suck! Det är inte roligt just nu.
Blä!

Tisdagsvägning

Det var på minus idag med. Fast det var nätt och jämt att det räknas. 1 hekto. Ett ynka litet hekto.
90,8 kg. Totalt 21 kg nu. Jag vill ha ett RAS!!

Promenerade till kören i alla fall, 40 minuter, plus en Nixonrunda när jag kom hem. Brukar ju gå både till och från kören, men hade lite att stå i när jag kom hem så vi liftade med en kör-kompis hem.

Nästa vecka då? Kan jag väl få komma under 90?
Kära Gud, gör så att jag tappar minst ett kilo till på måndag!! Tack (kanske man ska lägga till för att vara lite artig)

Vågdag idag

Men det var så struligt här hemma i morse så innan jag hade hunnit tänka på nånvåg hade jag både ätit frukost och klätt på mig. Får ta en morgonvikt i morgon istället. Jag vet ju lite hur det har gått den sista veckan men jag blir då så brydd. Egentligen bör jag väl inte bli det längre, men hur kan det på ett par dagar gå ner 1,8 kg och sedna upp över två igen? Det var ju det där med att ställa undan vågen. Högst uppe i en garderob. Den har inte kommit dit ännu kan jag meddela.
Träningen då? Ja vad ska man säga. Det har som trappats av lite. Måste sätta fart igen. Idag var det dock avslutning på gympan. Det pratades om ev sommargympa utomhus, men det har vi inte sett ännu. Hur ska jag lyckas hålla igång nu då? Mamma har köpt en cykel så hon vill att vi ska ut och cykla och så får jag väl fortsätta på mitt hemmastyrke-program jag gjorde för ett tag sedan.
Ja, avslutning på gympan ja. Cirkelpass. Riktigt jobbigt var det. Eller är det kroppen som är inställd på att det närmar sig slutet av gympan så att det känns jobbigare bara därför? Jobbigt var det i alla fall och på ett par grejer tog jag väl inte i så där värst mycket. Och en armhävnings-låt hoppade jag över helt och hållet för jag har problem med min högra axel. Haft ont nu i flera veckor och jag vet inte vad som är fel.
För att kompensera det halvhjärtade gjorde jag 10 rull med  RollerSliden här hemma plus 100 raka situps, 100 sneda (50 på varje) och 60 bendipp (30 på varje) så magen borde ju ha fått sig en omgång i alla fall!!

På återseende i morgon!

Har ni sett?

Jag har precis tappat hälften av mitt nuvarande mål! Tappat 20.9, har 20.9 kvar. Till 70 kg. Mycket möjligt att jag, när jag är där, vill ner en bit till. Men 70 har jag sagt som mål i alla fall, men kanske inte slutmål!

Shoppingdag

Jag kan ju som ni vet inte hålla mig från att shoppa nya kläder under tiden denna viktminskning håller på. Idag blev det en tur till Birsta, Sundsvall för en dag alldeles för mig själv. Blev några fynd bla en jeansjacka för 200:-, en klänning för 160:- och ett par brallor som jag köpte oprovade i stl 42 för 200:- Tänkte att jag kommer väl i dom nån gång, orkade inte prova dem där och då. Döm om min förvåning när de passade alldeles precis när jag kom hem och satte på mig dom!!  Visserligen mycket stretch i dem, men i alla fall. 42!!

Vägde mig förstås innan jag åkte i morse. 90.9... Att det ska va så sablans svårt. Jag som äter så lite, men det blir väl kanske lite fel saker också ibland. Mammas goda Jordgubb-vitchoklad-lime.kokos-paj igår till exempel... Om jag håller mig ifrån allt sådant (i alla fall nästan) i ett par veckor kanske vågresultatet blir roligare? Eller? Jo, det är ju så det brukar fungera. Nu var det ju i alla fall minus, men inte så mycket. 8 hg. Totalt 20.9 kg sedan årsskiftet. Lite drygt ett kg i veckan om man slår ute det. Ja, ok, det är väl ett ganska bra resultat. Såg tex på en skjorta jag köpte vid ca 18 kg, om jag inte minns fel. Då var det väldigt tajt, ville helst ha den öppen från början. Nu kan jag dra ut den en bra bit från magen - stängd. Sådana upptäckter är roliga. Fram för fler såna. Ja, iofs, på min gamla "jeansjacka" (2i1, lagerpålager-jacka) är det stl 52. Den jag köpte idag är det 44 - men jag kan inte riktigt stänga den än, men snart så...

Jag har kommit på det

Det första negativa med operationen=( Kams!
Idag var det premiär för kams på Granngården. Det är Lions som håller i serveringen av denna gudomliga rätt. Då jag sålt lotter för Lions räkning de senaste veckonra blev jag, när jag kom dit med pengar och resterande lotter inför dragningen, bjuden på kams om jag ville ha. OM jag ville! Kan du skriva upp att jag ville. Men. Kams är ju då som en enda stor kokt degklump, eller blir väl i alla fall det när det hamnar i magen så nä, jag tror inte min yttepyttelilla magsäck skulle bli så glad om jag fyllde den med typ ½ kams med tillbehör. Tänk när den där degen börjar svälla och ha sig.... Tror inte heller att min hjärna eller smaklökar skulle bli så glat åt BARA en halv kams, de vill nog båda två ha mer än så. Det skulle som bara bli en aptitretare så att säga. Nog bättre att avstå.
Men jag får väl se sedan framöver sommaren om jag lyckas motstå alla gånger det serveras kams. Kanske jag vågar testa om mamma gör nån gång...

Vägdag

Ser på statistiken att flera varit inne här och kikat idag. Börjar ni märka att jag mest uppdaterar på måndagar numera? Det är inte riktigt min mening men så har det blivit.
Något mera rörelse har det väl blivit, men inga mängder. Vet inte vad som händer egentligen. Men ikväll blir det gympa i alla fall plus att jag varit ute och krattat och tagit bort lövhögar ca 2,5 timme idag. Lite kallt väder, men skönt om man klär sig ordentligt.
Igår blev det två längre promenader men Nixon.

Vågen då? Jo, visst har det hänt nåt. Ras? Nja jag vet inte men -1,4 kg sedan förra vecka får man väl vara nöjd med. 91.7 visar vågen nu och det betyder totalt - 20.1 kg!! Alltså är det dax att testa brudklänningen nu då=)
Stefan fick en snilleidé idag med. Att lägga ut sin kostym på blocket nu inför studenttider och så. Han har ju som tappat 25 kg han med sedan vi gifte oss. Kanske vi ska ta ett nytt foto med de gamla kläderna bara för skojs skull? Haha, ska i alla fall bli skoj att se hur illa klänningen kommer att sitta nu!

Nähä, plocka fram lite träningskläder nu då kanske...

RSS 2.0